Trouwen

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Spannend, jullie gaan trouwen! 
Om al die spanning weg te nemen ga ik graag met al mijn bruidsparen van te voren op pad voor een loveshoot. Hierdoor leren wij elkaar beter kennen en ervaren jullie hoe het is om voor mijn camera te staan. Heb je eindelijk weer leuke foto’s van jullie beide en je kan ze ook nog gebruiken voor de trouwkaart.
En dan jullie trouwdag. Ik begin de dag het liefst bij het aantrekken van jullie pak en jurk en wij kennen elkaar al een beetje, dus het voelt niet meer zo onwennig. Tijdens de dag beweeg ik mij tussen alle gasten door en maak zo de mooiste foto’s.

Een prachtige dag in foto’s lever ik jullie graag in een bijzonder mooi album. 
Nieuwsgierig? 

Ik laat je graag nog meer van mijn bruidsreportages zien

Informatie aanvragen is altijd geheel vrijblijvend en kom een keer langs om kennis te maken.

Ik wil graag meer informatie

 

Kijk hier voor prijzen en tips.

Ik ben lid van het Masters Photographers Network (MPN) en ben daarmee lid van DuPho,
een fotograaf op jullie trouwdag is hiermee gegarandeerd

 

Je kunt mij ook vinden op de site van The Perfect Wedding

Op mijn blog staan de laatste bruiloften en Loveshoots

 

Loveshoot

Voordat jullie gaan trouwen is het ook erg leuk om kennis te maken met mij door een loveshoot te plannen. Nu is deze shoot helemaal gratis als ik jullie bruidsreportage mag verzorgen.

 

 

 

× Leuk dat je op mijn site kijkt, kan ik je helpen?